Nuo gruodžio 6 iki 11 dienos (pirmadienio, imtinai) 5-8 klasių mokiniams ugdymo procesas bus organizuojamas nuotoliu

  • Paskelbta: 2023-12-05
  • Kategorija: Svarbu!

Šiuo metu mokykloje serga daug mokytojų dalykininkų viršutinėmis kvėpavimo takų ligomis ir ši tendencija didėja, dėl ko darosi sunku užtikrinti tinkamą ugdymo procesą. Taip pat matome, kad ir tarp vaikų ima daugėti sloguojančių, kosinčių, todėl padidėja rizika sirgti dar didesnei  bendruomenės daliai.

Atsižvelgus į susidariusią situaciją, nuo rytojaus, gruodžio 6, iki gruodžio 11 dienos (pirmadienio, imtinai) 5-8 klasių mokiniams ugdymo procesas bus organizuojamas nuotoliu.

Pamokos vyks pagal įprastą tvarkaraštį, pagal dabartinį pamokų laiką (jei pamokos kalendoriuje laikas senas, vis tiek junkitės pagal dabartinį pamokos laiką).  Jungtis reikia prie mokytojų sukurtų nuotolinių pamokų. 

Sergančių mokytojų pamokos nevyks, pamokų pakeitimus reikia stebėti svetainėje  https://antakalnio.lt/tvarkarasciai/tvarkarasciu-pakeitimai

Jei kas nors neturite galimybės mokytis iš namų, galite ateiti į mokyklą, prie 68 kabineto, kur gretimuosiuose kabinetuose jums bus parengtos darbo kompiuterinės darbo vietos. Kad žinotume tikslų mokinių skaičių ir kiek paruošti darbo vietų, prašome užpildykite iš anksto anketą  - https://forms.gle/G1ZY2CQLmudS2mEH7

Stebėsime situaciją nuolatos ir, jei reikės pratęsti nuotolinį mokymą, informuosime.

Likusių mokinių, pedagogų, darbuotojų prašome skirti daugiau dėmesio savo sveikatai ir higienai: jei reikia naudoti kaukes, dezinfekuoti rankas, dažnai ir tinkamai plauti rankas, laikytis čiaudėjimo ir kosėjimo  etiketo, vėdinti patalpas, vengti skersvėjo ir pan. 

Dėl pagalbos, papildomos informacijos prašome skambinti:

direktoriui Tomui 8 659 00 712

pavaduotojai Jurgitai 8 659 00 715

pavaduotojai Čianitai 8 672 66 304

pavaduotojai Agnei 8 672 56 741

Daugiau informacijos apie nuotolinį - https://antakalnio.lt/paslaugos/ugdymas/nuotolinis-ugdymas

 

Autorius:
Tomas Jankūnas

Nuotraukos:
„Canva“

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas