Vilniaus Volungė darželis-mokykla mini 50-metų veiklos sukaktį!

  • Paskelbė : Tomas Jankūnas
  • Paskelbta: 2024-05-24
  • Kategorija: Renginiai

Vakar, 2024 m. gegužės 23 d., turėjome garbę dalyvauti Vilniaus Volungės darželio-mokyklos 50-mečio jubiliejaus šventėje. Ši šventė mums buvo ypatinga ne tik dėl jubiliejaus progos, bet ir dėl ypatingo ryšio, kurį turime su šia mokykla.

Vilniaus Volungės darželio-mokyklos mokyklos pradinių klasių mokiniai pereina į mūsų mokyklą nuo penktos klasės, tad jaučiame ypatingą atsakomybę už jų ugdymą ir palaikome glaudžius ryšius su Vilniaus Volungės darželio-mokyklos bendruomene. Su šia mokykla bendradarbiaujame įvairiomis ugdymo ir ugdymosi aplinkos kūrimo temomis, dalijamės patirtimi, kartu mokomės ir siekiame užtikrinti sklandų mokinių perėjimą į aukštesnę ugdymo pakopą.

Ugdymo įstaigos minėjimo šventė buvo kupina džiaugsmo, muzikos ir šokių. Koncerte pasirodė visi darželio-mokyklos mokiniai ir vaikai, mokytojai ir tėvelių atstovai. Šventę globojo direktorė Edita Kaniavaitė ir pavaduotojas ugdymui Adas Papartis. Jų nuoširdus darbas ir atsidavimas mokyklai akivaizdžiai matomas iš klestinčios ugdymo įstaigos ir laimingų mokinių akių.

Mūsų mokyklos vardu nuoširdžiai sveikiname Vilniaus Volungės darželio-mokyklą su šia gražia proga. Linkime dar daug sėkmingų metų, klestinčios ugdymo įstaigos ir dar daugiau nuostabių akimirkų, kuriomis galėsite didžiuotis.

Ta proga dovanojome mokyklai kamuolių vaikams ir mokiniams, kad jie galėtų mokytis ir augti kartu. Tikimės, kad ši dovana bus maža mūsų bendradarbiavimo ir draugystės išraiška.

Džiaugiamės šia švente ir tikimės, kad mūsų bendradarbiavimas su Vilniaus Volungės darželio-mokykla ir toliau bus toks pat sėkmingas ir naudingas abiem pusėms.

Su pagarba,

direktorius  Tomas Jankūnas ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui Čianita Linkutė-Vuicik

Nuotraukos:
Vilniaus Volungės darželis-mokykla

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas