7o klasės mokinių susitikimas su UAB „Tautmilės globa“ atstovais

  • Paskelbė : Eglė Rimkutė
  • Paskelbta: 2024-05-07
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 6 dieną 7o kasės mokiniai lankėsi Antakalnio gimnazijoje, kurioje sulaukė nepaprastai mielų svečių – UAB „Tautmilės globos“ savanorės Vilijos ir jos globojamų dviejų šunelių.

Vaikams Vilija papasakojo apie UAB „Tautmilės globa“ veiklą, globojamus gyvūnus bei jų likimus, su kokiais rūpesčiais ir džiaugsmais tenka susidurti besirūpinant benamiais gyvūnėliais, kokie svarbūs šuniukams ir kačiukams yra skiepai bei laiku atlikta sterilizacija, kaip galima atlikti socialinę veiklą pavedžiojant šuniukus prieglaudėlėje ir dar daug daug kitų įdomių dalykų. Vilija išsamiai atsakė į mokinių užduotus rūpimus klausimus.

Šuneliai susitikimo metu buvo labai susidomėję moksleiviais – bėgiojo nuo vieno vaiko prie kito nuolat mėgaudamiesi jų glostymu, kalbinami vizgino uodegas.

Prieglaudėlei perdavėme mūsų klasės bendruomenės (vaikų, tėvelių, auklėtojos) labdaros keksiukų mugės metu surinktas lėšas (kurias šiais mokslo metais vaikai papildė, atsisakydami kalėdinių dovanėlių joms skirtomis lėšomis) – 460 eurų bei nuoširdžius linkėjimus „Tautmilės globos“ globotniams greičiau surasti mylinčias ir rūpestingas šeimas.

Toks susitikimas jau antrasis – praeitais metais svečiuose lankėsi mažoji Uma. Dauguma 7o klasės mokinių socialinę veiklą atlieka pavedžiodami prieglaudėlėje globojamus šunis, o kelios mergaitės net priglaudė ir augina juos savo namuose.

Kviečiame tėvelius bei progimnazijos darbuotojus deklaruojant pajamas skirti paramą mūsų klasės globojamai bei nuoširdžiai gyvūnais besirūpinančiai prieglaudėlei - https://tautmilesgloba.lt/1-2-gpm/.

Dalinamės nuoširdžiomis vaikų emocijomis ir susitikimo akimirkomis. Tikimės, kad mūsų klasės mokiniai ir toliau taip gražiai bendraus bei bendradarbiaus su UAB „Tautmilės globa“.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas