Sėkminga partnerystė su Vilniaus Šilo ugdymo centru stiprina įtraukųjį ugdymą

Mūsų mokykla džiaugiasi turėdama galimybę bendradarbiauti su Vilniaus Šilo ugdymo centru, siekiant tobulinti įtraukųjį ugdymą ir kurti dar patogesnę bei prieinamesnę mokymosi aplinką visiems mokiniams. Ši partnerystė atveria naujas galimybes ir padeda mums įgyvendinti į kiekvieną mokinį orientuotas ugdymo(si) praktikas.

Per pastarąjį pusmetį, mokykloje periodiškai lankosi Vilniaus Šilo ugdymo centro ekspertai, kurie stebi pamokas, teikia vertingas rekomendacijas ir moko(si) kartu su mokyklos bendruomene, įtraukiant net ir tėvus.

Džiaugiamės, kad mūsų bendruomenė yra įsipareigojusi tokiam savo profesiniam tobulėjimui. Nors mokyklos mokytojai turi aukštą kompetencijos lygį, mes suprantame, kad tikrosios profesijos meistrai niekada nesustoja mokytis. Esame įsitikinę, kad mokytojo asmeninis ir profesinis tobulėjimas tiesiogiai prisideda prie visos mokyklos bendruomenės augimo ir sėkmės.

Taigi, mūsų bendruomenė nuoširdžiai džiaugiasi abipuse partneryste. Esame dėkingi už Vilniaus Šilo ugdymo centro bendradarbiavimą, partnerystė leidžia mums ne tik gerinti mokymosi aplinką, bet ir suteikia galimybę mokytojams bei mokiniams nuolat mokytis ir tobulėti kartu. Tikime, kad šis bendradarbiavimas ir toliau neš mums daug naudos ir teigiamų pokyčių.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas