Įsivertinkite ar tinkamai rūpinatės savo vaikų (globotinių) saugumu

  • Paskelbta: 2024-10-07
  • Kategorija: Svarbu!

Policijos departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos kviečia tėvus (įtėvius, globėjus) užpildyti klausimyną, padėsiantis įsitikinti, ar tinkamai rūpinamasi savo vaikų (globotinių) saugumu, ir įsivertinti turimas žinias apie vaikų saugumą įvairiose srityse.  Klausimynas sudarytas iš potemių: bendrasis saugumas; saugumas elektroninėje erdvėje; draudžiamų medžiagų vartojimo prevencija; seksualinė prievarta; pagalbos kontaktai. Klausimynas padės ne tik geriau suprasti, kaip apsaugoti vaikus nuo galimų pavojų, bet ir rasti atsakymus į rūpimus klausimus, suteiks naudingų patarimų, kur kreiptis pagalbos ištikus sudėtingai situacijai. 

Nuoroda į klausimyną - https://vaikusaugumoklausimynastevams.learnkey.lt/.

Klausimynas parengtas įgyvendinant Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos inicijuotą bandomąjį projektą, skirtą saugumui mokyklose, vykdančiose pradinio, pagrindinio, vidurinio ir pirminio profesinio mokymo programas, didinti.

Kviečiame naudotis viešai prieinama informacija, kuri padeda mokykloms įgyvendinti prevencijos priemones, siekiant užtikrinti saugią ir palaikančią aplinką visiems mokiniams - https://smsm.lrv.lt/lt/veiklos-sritys-1/smm-svietimas/prevencija-mokyklose.

.

Nuotraukos:
Policijos departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas