Dėkojame už mokytojų ir mokinių dalyvavimą programoje link pozityvesnės senatvės!

Mūsų mokyklos bendruomenė parodė savo empatiją įtraukdama mokinius ir mokytojus į ypatingą veiklą – atvirukų rašymą senelių namų gyventojams. Ši iniciatyva yra ne tik paprastas žingsnis siekiant sukurti pozityvesnę senatvę, bet ir svarbus būdas mokyti mūsų jaunimą apie empatijos svarbą.

Empatija per rašymą

Atvirukų rašymo projektas buvo ne tik kūrybinė išraiška, bet ir galimybė mūsų mokiniams ir mokytojams įsijausti į kitų, ypač senesnio amžiaus žmonių, patirtis. Rašydami šiltus žodžius ir linkėdami geriausio, mūsų mokiniai ir mokytojai skleidė teigiamą energiją ir parodė pagarbą vyresnės kartos atstovams.

Tiltas tarp kartų

Ši veikla tapo simboliu tiltui, jungiančiam skirtingas kartas. Mokiniai ne tik rašė atvirukus, bet ir galvojo daugiau apie senjorų gyvenimus ir jų iššūkius. Tai suteikė jiems galimybę geriau suprasti ir įvertinti vyresniųjų patirtis.

Svarba bendruomenės įsitraukimui

Ši iniciatyva parodė, kaip svarbu mokyklos bendruomenės įsitraukimas į platesnės visuomenės gyvenimą. Mes tikime, kad mūsų mokykla turėtų būti ne tik mokymosi, bet ir socialinės atsakomybės ir empatijos vieta.

Dėkojame mokytojams ir mokiniams

Norime padėkoti kiekvienam mokiniui ir mokytojui, prisidėjusiam prie šio projekto. Jūsų pastangos ir šilti žodžiai neabejotinai padarys didelį poveikį tiems, kurie juos gaus. Jūs ne tik dovanojote džiaugsmo momentus, bet ir mokėtės svarbios pamokos apie dalijimąsi, supratimą ir bendruomeniškumą.

Toliau Skleiskime Gerumą

Mūsų mokyklos bendruomenė ir toliau sieks skatinti tokius veiksmus, kurie stiprina ryšius su visuomene ir ugdo mūsų jaunimo atsakomybę. Mes tikime, kad kiekvienas mažas veiksmas gali sukurti didelį pokytį, ir šis atvirukų rašymo projektas yra puikus to pavyzdys.

Ačiū, kad esate mūsų bendruomenės dalis ir kartu su mumis kuriate šiltesnį, atjaučiantį pasaulį.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas