Artėjant Kalėdoms kviečiame 1-8 klasių mokinius prisidėti prie iniciatyvos Senjorų Kalėdų pašto ir rašyti laiškus vienišiems senjorams!

Artėjant Kalėdoms kviečiame jūsų moksleivius prisidėti prie gražios iniciatyvos - Senjorų Kalėdų pašto ir rašyti laiškus vienišiems senjorams, kurie neturi su kuo dalintis šiomis gražiausiomis metų šventėmis.

Senjorams geriausia dovana ne ta, kuri supakuota į ryškiaspalvį popierių. Jie labiausiai brangina nuoširdų dėmesį. Lietuvoje išties yra daug senjorų, kurie neturi su kuo pasitikti didžiųjų švenčių, todėl juos pasiekiantys laiškai yra labai jautri ir brangi dovana. O juk tai padovanoti yra taip lengva – tam tereikia popieriaus lapo, rašiklio ir nuoširdaus palinkėjimo švenčių proga.

Norime jus pakviesti prisijungti prie socialinės iniciatyvos ,,Senjorų Kalėdų paštas" ir drauge su moksleiviais parašyti laiškus senjorams visoje Lietuvoje. O mes pasirūpinsime, kad kiekvienas laiškas pasiektų adresatą.
 

Parašytus laiškus laiškus galite perduoti Senjoro koordinatorei Vilniaus mieste - Ligija Danielienėir tel. nr. 8 671 87 805 arba įdėti juos į specialią Senjoro pašto dėžutę, kuri gruodžio 5 d. atsiras prie MO Muziejaus


Žiemiškai ir šiltai, Vasarė Gailiūnaitė

VšĮ „Nacionalinis socialinės integracijos institutas“ Senjoro programos komunikacijos vadybininkė

Autorius:
Vasarė Gailiūnaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas