Netradicinės STEAM pamokos

Vilniaus Antakalnio progimnazija džiaugiasi galėdama pristatyti naują, unikalią mokymosi patirtį – netradicines pamokas, kuriose vaikai tampa tikrais mokslininkais! Šios pamokos vyksta ypatingoje aplinkoje, kurioje vaikai, vilkėdami baltus chalatus, atlieka tikrus cheminius bandymus ir tyrimus.

Mūsų mokykla didžiuojasi galėdama suteikti galimybę mokiniams išbandyti save įvairiose STEAM (mokslas, technologijos, inžinerija, menai ir matematika) srityse. Vaikai su entuziazmu dalyvauja užsiėmimuose, kuriuose jie ne tik mokosi teorijos, bet ir praktiškai taiko savo žinias. Tai nepaprastai svarbu formuojant jų supratimą apie pasaulį ir ugdant kūrybiškumą bei kritinį mąstymą.

Džiaugiamės mokytojais, kurie stengiasi sukurti įdomias ir įtraukiančias pamokas, kurios skatina vaikus mokytis ir domėtis mokslu. Vaikai, savo ruožtu, aktyviai dalyvauja ir su entuziazmu priima naujus iššūkius.  

Šios netradicinės pamokos suteikia vaikams galimybę išbandyti save įvairiose srityse, ugdo jų kūrybiškumą, kritinį mąstymą ir problemų sprendimo įgūdžius. Tai yra neįkainojama patirtis, kuri padeda vaikams atrasti savo aistras ir galbūt netgi pasirinkti būsimą karjeros kelią.

Autorius:
Gintare Dzindzalietiene

Nuotraukos:
Gintare Dzindzalietiene

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas