Kviečiame pasirūpinti mokinių uniformomis šiltajam (polo marškinėliai) ir šaltajam (džemperiai) sezonams jau dabar!

  • Paskelbė : Tomas Jankūnas
  • Paskelbta: 2024-06-15
  • Kategorija: Svarbu!

Uniformų užsakymo tvarka

Uniformos užsakinėjamos internetu, internetinėje parduotuvėje - www.uniformosinternetu.lt

Fizinės parduotuvės nėra, tačiau visus modelius, dydžius galima pamatyti bei pasimatuoti progimnazijoje darbo metu.

Užsakymo internetinėje parduotuvėje eiga:

  1. Internetinėje parduotuvėje pasirinkus Vilniaus Antakalnio progimnaziją, galima matyti visus mokyklos patvirtintus uniformų modelius. Kainos nurodytos logotipuotų uniformų.
  2. Prie kiekvieno rūbo yra nurodytos galimos spalvos bei dydžių lentelė. Dydžių lentelėje nurodyti matmenys matuojant vaiką ir atitikmuo – koks dydis reikalingas pagal konkrečius vaiko kūno matmenis.

Pvz. Džemperio paaugliams Vėjas dydžių lentelė yra tokia:

Jei vaiko krūtinės matmenys yra 95 cm., jam reikalingas S dydžio džemperis. Taip pat apačioje nurodyta ir pačio džemperio matmenys. Tarkim S dydžio džemperio krūtinės matmenys 102 cm.

Įsidėjus prekę į krepšelį ir apmokėjus, užsakymas perduodamas vykdytojui ir jums priskiriamas unikalus užsakymo numeris.

Užsakymo įvykdymo/gamybos terminai:

Užsakymų trukmė gali svyruoti iki 1-3 sav. Jei parduotuvė neturi vietoje kurio nors užsakyto rūbo, terminas gali keistis, tačiau pirkėjas apie tai būna informuotas užsakymo metu nurodytu telefonu ar elektroniniu paštu.

Kada užsakytas rūbas būna paruoštas siuntimui, tėveliai gauna pranešimą, kad siunta atiduota kurjeriui bei siuntos sekimo kodą.

Siuntos siunčiamos į užsakymo metu nurodytą paštomatą. Siuntos dažniausiai atkeliauja per 1-3 d.d. nuo pranešimo apie siuntos paruošimą gavimo.

Užsakymams nuo 30 EUR pristatymas į Omniva paštomatą yra nemokamas, jei užsakymas iki 30 EUR tuomet į Omniva paštomatą arba Venipak kurjeriu + 2,49 EUR.

Prekių grąžinimo/keitimo tvarka:

Jei užsisakius uniformą pamatoma, kad užsakytas netinkamas dydis/spalva/modelis ir pirkėjas nori pakeisti užsakytą rūbą į mažesnį ar didesnį dydį – grąžinti prekes, su prierašu į ką norima pakeisti, galima nemokamai per Omniva paštomatą.

Jei dėl kažkokių konkrečių priežasčių rūbą norima grąžinti ir atgauti sumokėtus pinigus – grąžinimai vykdomi nemokamai per Omniva paštomatus.

  • Kaip vyksta grąžinimas/keitimas:

Omniva internetiniame puslapyje, siuntų grąžinimo skiltyje, pasirinkus  Uniformosinternetu.lt parduotuvę, užpildžius formą, gaunate nemkamą siuntos lipduką. Formoje būtinai reikia nurodyti ar norima grąžinti ir atgauti pinigus (tokiu atveju nurodyti į kokią banko sąskaitą pinigai turi būti grąžinti) ar grąžinti ir keisti į kitą dydį (šiuo atveju, reikia nurodyti į kokį dydį/spalvą norima keisti).

https://grazinimai.omniva.lt/parduotuves/uniformosinternetu-lt

Akcijos:

Iki rugsėjo 1 -osios yra numatytos kelios akcijos užsakomoms uniformoms, tad labai kviečiame jomis pasinaudoti!

  • Vasaros pradžios akcija: liepos 1-10 d. visoms prekėms 15% nuolaida.
  • Žolinių akcija: rupgjūčio 8-15 d. – visiems džemperiams 20% nuolaida.
  • Rugsėjo akcija 09.19-09.30.: perkant polo marškinėlius ir džemperį vienu metu (modelio pavadinimas mus nurodomas akcijos metu) akcija – 20%.
  • Perkant 3 prekes, pigiausiam rūbui taikoma 30 proc nuolaida. Ši nuolaida pritaikoma automatiškai visada.
  • Taip pat 30 proc nuolaida taikoma socialiai remtiniems mokiniams. Šią nuolaidą įjungiame kiekvienąkart individualiai, kai kreipiasi mokykla ar konkretus tėvelis.

Nuotraukos:
Uniformos internetu

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas