LR Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos vardu kviečiame švietimo bendruomenę dalyvauti reprezentatyvioje apklausoje šalies švietimo pokyčių tema!

  • Paskelbta: 2023-09-14
  • Kategorija: Svarbu!

Tyrimą, skirtą įvertinti, kaip, lyginant su 2022 metais, pasikeitė švietimo bendruomenės požiūris įvairiais su švietimu susijusiais klausimais, parengė ir 2023 m. rugsėjo mėn. atlieka UAB „Eurointegracijos projektai“.

Mokinių, tėvų, pedagogų atsakymai labai svarbūs – tyrimo pagrindu Švietimo, mokslo ir sporto ministerija teiks švietimo srityje aktualius pasiūlymus ir atsižvelgs į tyrimo rezultatus priimdama sprendimus. Svarbu užtikrinti tyrimo reprezentatyvumą. Atkreipiame dėmesį, kad tyrime yra nustatytos respondentų grupių kvotos (pagal socialinius-demografinius duomenis), todėl, surinkus visus reikalingus atitinkamos respondentų grupės atsakymus, anketą toliau galės pildyti tik tie asmenys, kurių atsakymai reikalingi neužpildytoms kvotoms padengti.

Apklausa apima kelias skirtingas temas – mokyklų veiklos organizavimą, karjeros pasirinkimą, patyčias ir kt. Apklausos trukmė – 5–7 minutės. Apklausa yra anoniminė, duomenys bus analizuojami apibendrintai.

Pateikti savo atsakymus galima iki 2023 m. rugsėjo 20 d. 

Norėdami dalyvauti, spauskite čia >>>

Tyrimas finansuojamas Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšomis. 

Iškilus apklausos techninėms kliūtims, kreipkitės į tyrimo atlikėjus: UAB „Eurointegracijos projektai“, Tyrimų lauko vadovė Danutė Mikoliūnienė, el. p. d.mikoliuniene@eip.lt.

Nuotraukos:
Tomas Jankūnas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas