Kviečiame 7-okus ir 8-okus pasirinkti projektinių darbų temas

„Projektas – dominančios temos įprasminimas, ilgalaikis darbas, problemos sprendimas aktyvia tiriamąja bei kūrybiška veikla" (citata iš VAP Ugdymo programų plano). 

Kviečiame 7 ir 8 klasių mokinius pasirinkti labiausiai patinkančią siūlomą projekto temą (ar sugalvoti savo temą) ir parašyti kodėl jas norėtų atlikti, pasirinkti projektinio darbo vadovą - mokytoją.

Pagal užpildytą motyvacinę el. formą  bus sudaryta projekto grupė bei  paskirtas projekto vadovas - mokytojas. Projektą reikės kurti bei įgyvendinti visus mokslo metus: sugalvoti problemą, rasti būdą kaip ją išspręsti, atlikti bandymą, eksperimentą, sukurti produktą ir vėliau visa tai aprašyti.

Tai savarankiško mokymosi galimybė. 

Dirbant naudosime „Google Classroom“ aplinką. Labai svarbu, kad projektinė veikla būtų darni, tvari ir socialiai atsakinga.

7 klasių mokiniai projektines veiklas atliks poroje, todėl pildant el. formą reikės pasirinkti ir darbo draugą, o 8 darbus atliks po vieną.

Temas siūlome rinktis atsakingai,  ramiai, pasitariant su draugais, tėveliais ar mokytojais, kuriais pasitikite.

Mes nekantraujame savo mokiniams suteikti galimybę keisti savo ir mūsų gyvenimą, pažinti, tirti, nagrinėti, pritaikyti, atrasti ir t.t.!

Registruotis kviečiame prisijungus prie mokyklinio el. pašto, kuriame Jums bus atsiųsta nuoroda. Jūsų apsisprendimo lauksime iki pirmadienio (rugsėjo 18 d.) 8:00 val. ryto.

Daugiau apie projektinę veiklą informacijos rasite čia >>>.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas