Progimnazijoje svečiavosi Erasmus+ projekto svečiai iš Latvijos Limbažų gimnazijos

Svečiai lankėsi siekdami susipažinti su Vilniaus Antakalnio progimnazijos patirtimi naudojant ugdymo organizavimui ir ugdymui informacines technologijas. Svečiai susipažino su mokyklos aplinka, bendravo su mokyklos vadovais ir lankėsi vokiečių kalbos mokytojos Aušros, anglų kalbos mokytojos Oksanos, pradinių klasių mokytojos Jolitos ir biologijos mokytojos Danguolės pamokose. Su svečiais bendravo technologijų mokytojai Egidijus, Dolita, Edita, dailės mokytoja Daiva ir prancūzų kalbos mokytoja Nijolė. 

Limbažiai (Limbaž) – miestas Latvijoje prie Limbažių ežero Vidžemės regione. Limbažių savivaldybės centras. Miesto teisės suteiktos 1385 m.  Iš šio miesto kilęs latvių kompozitorius Karlis Baumanis - Latvijos himno autorius.

Limbažių gimnazija yra mokykla, įgyvendinanti pradinio, pagrindinio ir vidurinio ugdymo programas, interneto svetainė -  https://www.limbazugimnazija.lv.

Progimnazijos direktorius pakvietė mokytojus kartu kurti projektus ir dalintis patirtimi.

Džiaugiamės galėję priimti brolius iš Latvijos. Ta proga visą savaitę mokykloje skambėjo latviško muzikinio kūrinio „Lec, saulīte!“ („Tekėk saulute!“ ) ištrauka >>>

Tikimės, kad svečiams buvo gera apsilankyti, o mums garbė priimti svečius iš baltų kalba šnekančios, broliškos šalies. 

Autorius:
Tomas Jankūnas

Nuotraukos:
Agnė Motiejūnė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas